ASENDI NB compleix 10 anys fent visibles les persones amb discapacitat

A més de sensibilitzar per una societat inclusiva, gestionen un banc solidari de material ortopèdic

L’Associació per la Sensibilització envers la Discapacitat Nou Barris, ASENDI NB, fa 10 anys que treballa per donar visibilitat les persones amb discapacitat a través de tallers, exposicions i xerrades. I ho fa des de la característica que els fa singulars: diuen que són l’única associació que reuneix tots els tipus de discapacitats i treballa per a totes per igual

L’entitat es va crear l’any 2007 al barri de Porta amb la intenció de combatre la discriminació de les persones amb limitacions i treballar per una societat inclusiva. Des d’un primer moment la sensibilització va ser un eix cabdal en la tasca d’ASENDI NB, i els escolars un dels principals objectius. Organitzen tallers, exposicions i xerrades a Nou Barris i a nivell de ciutat en què es prima posar els participant a la pell de les persones amb diversitat funcional.

En paral·lel, reivindiquen un espai públic sense barreres arquitectòniques i adaptat a totes les discapacitats. Però l’entitat també té una altra branca: la de facilitar la vida de les persones amb diversitat funcional. Col·laboren amb el projecte ‘Vivim la Vida’ de la Lliga Reumatològica, i gestionen el Banc Solidari de Material Ortopèdic, que van crear l’any 2009 i que des de finals de 2014 té la seu als baixos del carrer de Manuel Sanchis i Guarner, 14-16. Allà fan préstecs temporals de material com ara cadires de rodes o llits articulats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies