Els veïns de la Zona Nord s’impacienten i anuncien mobilitzacions per reclamar un poliesportiu digne

 

El veïnat assegura que l’equipament continua degradant-se

Els veïns de la Zona Nord de Nou Barris anuncien mobilitzacions per reclamar la millora del poliesportiu de Can Cuyàs. Fa temps que els veïns de la Zona Nord reclamen millores en aquest centre, una instal·lació gestionada per Eurofitness que dona servei a Ciutat Meridiana, Vallbona, Torre Baró i Can Cuiàs. Els veïns denuncien tant les males condicions de l’edifici, amb humitats i un pavelló esportiu amb sostre d’uralita, la manca de neteja del centre i de manteniment, amb màquines de fitness reciclades d’altres centres de la mateixa empresa. L’Ajuntament i l’IBE es van comprometre a millorar les instal·lacions, al mateix temps que es començava a treballar en el projecte d’un nou equipament. Però l’AV de Ciutat Meridiana i la plataforma eco-veïnal Vallbona Viu asseguren que no s’està concretant res i el poliesportiu està empitjorant. Per això estan planejant diverses accions, com ara un tall de la Meridiana a l’entrada i sortida de Barcelona per fer-hi una classe de zumba de cara a mitjans de mes, o interposar denúncies individuals a l’oficina del consumidor per l’estat del centre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies