La formació en Circ Social reconeguda d’interès en serveis socials

L’equip pedagògic de l’Ateneu ha dissenyat el  programa formatiu

Una altra bona notícia per a l’Ateneu Popular de 9 Barris, en l’any del 40 aniversari. El Departament de Benestar i Familia ha reconegut com a formació d’interès la Formació de Formadors en Circ, un emblema de la tasca que es fa a l’Ateneu. El reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que tenen per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació. Aquest reconeixement arriba després de la valoració d’un comitè d’experts en l’àmbit de l’acció social.

L’equip pedagògic de l’Ateneu Popular 9 Barris, amb prop de trenta anys d’experiència en la intervenció educativa a través del circ, ha dissenyat el programa formatiu. La seva elaboració ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Acció Social del Cirque du Soleil i s’ha realitzat en associació amb la xarxa Europea de formació i circ social Caravan.

Actualment l’Ateneu realitza cursets de circ per a joves, gent gran i persones en situació de risc social.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies