La xarxa de bus a debat

La jornada servirà per presentar la nova xarxa de bus i per debatre sobre els recorreguts al districte

Avui tindrà lloc una sessió informativa i de debat sobre el desplegament de la nova xarxa de bus a Nou Barris. Aquesta trobada forma part d’un procés participatiu que durant aquest primer trimestre de l’any està acabant de definir la xarxa a tota la ciutat. Durant el debat es parlarà tant de les noves línies com de les línies convencionals i també del bus de barri. S’explicarà el projecte final de la xarxa de bus i es treballarà en petits grups quina cobertura donen les línies de bus dels recorreguts més habituals a cada barri. L’objectiu és donar a conèixer la nova xarxa i poder fer propostes de millora abans de la posada en marxa, que es preveu que comenci a la tardor i es finalitzi al llarg del 2018.

La trobada tindrà lloc a la Seu del Districte de Nou Barris a les 18’30h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies