L’Ateneu enceta les celebracions dels 40 anys de gestió comunitària

L’equipament acull avui una gala d’obertura seguida d’un concert de Def Con Dos

El passat 9 de gener es van complir 40 anys de l’ocupació veïnal que va donar lloc al projecte compartit i autogestionat de l’Ateneu Popular 9 Barris. Una fita que volen celebrar durant tot aquest any “no només com una efemèride sinó també com una ocasió de recuperar la memòria històrica del projecte, celebrar-ho col·lectivament i també reflexionar sobre el sentit i futur de projectes com aquests a la ciutat”, asseguren a mode de pregó de la festa que arrenca avui a les 17.30h en forma de gala d’obertura. Tothom que se senti connectat o implicat amb el projecte està convidat, “des del veïnatge, des de les lluites socials, des del circ, des de la música i les arts escèniques, com a alumne, com a professora, com a participant de les assemblees i les comissions, com a públic”. A la gala hi haurà actuacions, sorpreses, intervencions diverses i molts records. La memòria i l’acció seran les protagonistes del que promet ser una gran retrobada acompanyada d’un brindis col·lectiu.

Un cop fets els brindis, començarà  un concert –aquest sí, de pagament- de la mítica banda de metal-hip hop Def Con Dos, que portarà els seus gairebé 30 anys de carrera sense perdre ni un gram de la radicalitat. Aniran precedits per dues bandes del barri, Mateólika i Meconio.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies