Volen més manteniment a l’àrea d’esbarjo per a gossos de la Prosperitat

Els usuaris denuncien portes trencades i embussos a les fonts, entre altres problemes

Els tenedors de gossos de la Prosperitat estan molestos pels problemes que arrossega l’àrea d’esbarjo de la Meridiana, just des de la inauguració, el passat 3 de desembre. Portes trencades, embussos a les fonts i forats fins a les canonades són alguns dels problemes més greus.

El recinte té dos accessos i els dos avariats. Una de les portes no tanca i s’obre empenyent-la. I l’altra porta té la maneta de dins trencada, i s’ha de fer servir la de fora per poder sortir-hi. Els usuaris tenen aquestes dues avaries com les més greus. “En una banda tens la Meridiana i a l’altra tens tots aquests cotxes també – explica Sonia Pérez, una de les usuàries- Fa poc es va escapar un gos, perquè la porta no havia tancat i se n’anava cap a la Meridiana.” Davant aquesta situació, sí que s’han fet algunes actuacions de manteniment, com ara reparacions puntuals i la desinfecció periòdica del recinte, però els usuaris reclamen modificar alguns aspectos. Creuen que hagués anat millor un altre tipus de font que fos més adequada per als gossos petits i, sobretot, que no s’embussés tant. ”Els gossos es fiquen dins les piles perquè no hi arriben i entren les pedretes- comenta Sonia Pérez – l’aigua queda estancada i aleshores les diarrees dels gossos són contínues perquè beuen de l’aigua bruta.” També critiquen que els tubs del rec no s’han col·locat massa profunds i els gossos els están desenterrant en fer forats. “Em sembla que aquest és un epsai pioner a Barcelona i estem fent com de conillets d’Índies- asegura Sergio Alonso, altre usuari- Jo hagués posat més grava, de manera que per motl que gratessin, no fessin malbé el terra ni haguessin arribat a les canonades.”

D’altra banda, creuen que el recinte s’enfronta a dos problemes relacionats amb els usuaris: un és la saturació i l’altra, la manca de civisme. Els propis veïns han posat cartells perquè aquells que no recullen els excrements, ho facin. A més, reclamen que s’ampliï l’espai perquè en determinats moments, com al cap de setmana, el recinte, de 700 metres quadrats, queda petit per acollir tots els gossos. “El cap de semana passat vaig arribar a comptar fins a 37 gossos- explica Sonia Pérez- No tenien gairebé espai i és un problema per als gossos més petits. Potser s’hauria de fer un espai independent per als petits.”

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies