Les millors fotografies de les entranyes de Mercabarna

Can Basté exposa les instantànies guanyadores del concurs sobre la ciutat-mercat

50 fotografies mostren l’origen de bona part dels aliments que trobem a les botigues cada dia. Són les millors imatges del concurs ‘Mercabarna Enfoca’, que ara s’exposen al centre cívic Can Basté. El certamen es va organitzar per donar a conèixer als barcelonins aquesta gran ciutat-mercat.

Les càmeres i/o els mòbils de 90 fotògrafs van afrontar el repte de capturar l’essència de Mercabarna. D’aquests, una part eren fotògrafs professionals que van tenir dos mesos per realitzar un reportatge fotoperiodístic. La resta van ser instagramers que van tenir dues jornades per retratar la seva visió del mercat majorista per excel·lència. S’hi van presentar un miler de fotografies, de les quals un jurat format per professionals del fotoperiodisme i d’instagramers, van seleccionar-ne les que millor representaven l’esperit de Mercabarna.

La intenció dels organitzadors era introduir els barcelonins dins l’univers Mercabarna. “Que es puguin empapar de la frenètica activitat que s’hi viu cada dia en aquest gran mercat majorista- apunta Montse Diego, responsable de comunciació de Mercabarna- Que puguin veure la diversitat d’empreses i treballadors que estan allà cada dia o fins i tot conèixer de primera mà la diversitat de productes. I tot això amb la visió original i fresca de gent que no hi és allà cada dia i té encara capacitat de sorpresa”.

L’exposició romandrà al centre cívic Can Basté fins al 4 de març.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies