L’Ajuntament obrirà a Can Peguera la primera oficina local d’ocupació de Barcelona

 

El servei obrirà abans de finals d’any al carrer d’Ogassa

Can Peguera acollirà abans que acabi l’any la primera oficina local d’ocupació de Barcelona en una mesura pilot que vol descentralitzar els serveis de Barcelona Activa. Se situarà en un dels locals de l’illa del carrer d’Ogassa, l’únic bloc de pisos del barri, situat al costat del parc Central i la seu del Districte. Allà està previst que s’ofereixi serveis d’atenció i assessorament per a les persones sense feina. L’objectiu és guanyar proximitat i ajustar-se a les necessitats de l’entorn. Precisament s’ha triat Nou Barris com a punt d’inici del projecte per tenir el percentatge d’atur més alt de la ciutat.

Des de l’AV Can Peguera s’ha rebut la noticia amb satisfacció pel que representa per als veïns del barri i del districte. Tanmateix asseguren que continúen esperant més equipaments de barri, i que els exigiran dins el marc del seu Pla d’Acció Comunitària.

L’actuació forma part d’un pla pressupostat en 37 milions d’euros que al llarg de 2017 també vol fomentar l’ocupació de qualitat a la ciutat, millorant les condicions laborals i salarials, i posant l’atenció en els col·lectius més vulnerables: joves d’entre 16 i 29 anys, majors de 45 i persones en risc d’exclusió.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies