Festa ‘Street Art Verdun’

Els joves del Centre Obert Muntanyès ompliran de colors les parets de Verdun

El grup de joves del Centre Obert Muntanyès han treballat des del passat novembre en la creació d’un graffiti que ompli de colors els carrer de Verdun. Avui ha arribat el moment de posar el pla a la pràctica i ho faran a partir de les 10h en el marc d’una jornada d’Street Art. Les activitats començaran  a les 10h al carrer Góngora, davant l’Escola Pia Luz Casanova, ja que, precisament, són les parets exteriors d’aquesta escola les que s’ompliran de colors i dibuixos.

A banda del graffiti amb l’artista professional, hi trobareu un tastet d’altres activitats de cultura urbana com un taller de DJ’s, circuït d’scooters i patinets o balls urbans. És una festa oberta al barri i totes les activitats són gratuïtes.

El projecte està organitzat per un munt d’entitats: la Fundació Pare Manel – Centre Obert Muntanyès, educadors de carrer de Verdun, Fundació La Roda, Fora de Quadre, Impaktes Visuals, UrbanTime, Escola Pia Luz Casanova, Associació de Veïns Verdun, Associació Comunitària Verdun i el Pla Comunitari de Verdun.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies