352 hippies per a la comparsa de les Roquetes

El pla comunitari del barri confecciona les disfresses

Teles de mil colors i sorolls de màquines de cosir omplen aquests dies el local de l’Associació de Veïns de les Roquetes. Un any més preparen les disfresses de la gran comparsa, que aplega més de 300 persones i sis equipaments del barri. Aquest cop, el tema triat és el dels hippies.

Fa uns anys l’Associació de Veïns de les Roquetes va pensar que estaria bé formar una comparsa al barri per participar a la rua de Nou Barris, dissabte vinent. I fer les disfresses en el taller de costura del pla comunitari. Aquesta idea, que pretenia que tothom participés i pogués tenir una disfressa, ha tingut tan èxit que enguany són 352 persones i hi participen tots els principals equipaments de barri, infantils, juvenils i veïnals.  “Aquí a les Roquetes som tots una pinya, així que ho fem tot entre tots- explica Susi González, de l’AV de les Roquetes- El casal infantil i el MIJAC estan fent els signes de la pau. El casal de barri Ton i Guida i el Kasal de Joves estan preparant els guarniments del camió per portar la música i a l’associació de veïns s’estan fent les disfresses, les diademes, les bosses.”

Són moltes mans retallant, cosint i fent servir les màquines de cosir del taller de costura del pla comunitari. “Les disfresses les fem de franc, només paguen el cost del material, que surten a uns deu euros entre les teles i els complements.”- afegeix Susi González. Tot i ser tants, la feina és tanta que van començar a treballar amb les teles fa dos mesos, tot just van acabar de cosir els vestits per a la cavalcada de Reis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies