El vent malmet la pèrgola de Ciutat Meridiana

L’estructura es manté però les lones s’han trencat i en part desaparegut

Els veïns i les veïnes de Ciutat Meridiana van estrenar l’octubre passat una pèrgola dissenyada i construïda per gent del propi barri, en un pla ocupacional de l’Ateneu de Fabricació. Es va instal•lar a l’antic camp de futbol, per oferir un espai cobert on reunir-se i celebrar festes infantils.

L’estructura de fustes sostenia cinc lones de teixits ecològics, les encarregades de donar ombra. La idea era que aquestes lones estiguessin de forma provisional fins que a la primavera un altra pla ocupacional d’eco-jardineria sembri plantes de fulla perenne enfiladisses, que amb el temps, garanteixin l’ombra.

El fet, però, és que els darrers temporals de vent i pluja han trencat i han fet desaparéixer part de les lones. I dels trossos que en queden, n’hi ha de trencats i que pengen sobre l’estructura de fusta. Aquests desperfectes ha desvirtuat la funció de la pérgola i per això, els veïns volen que es repari el més aviat posible. Asseguren que aquest és un epsai molt utilitzat pels infants i que de cara al bon temps, no hi ha ombres per refugiar-se del sol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies