Escalfant les olles per al festival de sopes

Pep Salsetes ofereix una màsterclass sopera avui a l’Ateneu Popular

Diumenge la Marquesina de la via Júlia acollirà una nova edició del Festival de Sopes del Món Mundial i aquest any, per anar escalfant l’ambient, els organitzadors conviden a cuineres i cuiners, així com a tots aquells amants de la sopa, a participar en una classe magistral que tindrà lloc avui a les 18.30h a l’Ateneu Popular 9 Barris (c/ Portlligat 11-15).  L’encarregat d’explicar els secrets culinaris de la seva recepta sopera serà el cuiner padrí de l’edició d’enguany, el renombrat Pep Salsetes. Per a qui no tingui prou amb les explicacions, també hi haurà, al final de la sessió, un tastet de la seva sopa, tant diversa i universal.

Un bon preludi per a la gran festa sopera de diumenge, que arrencarà oficialment a les 12h del migdia, tot i que des de bon matí les olles començaran a fer xup-xup a la via Júlia, barrejant ingredients i cultura… com una exaltació de bona convivència i mestissatge.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies