L’Ajuntament dissenya el futur poliesportiu de Canyelles

Els veïns coneixeran l’avantprojecte el proper mes d’octubre després d’anys d’espera

Els veïns de Canyelles veuen més a prop estrenar el poliesportiu nou del barri. Fa més de 25 anys que esperen la construcció de l’equipament però ara que l’Institut Barcelona Esports està treballant en l’avantprojecte, se senten optimistes per primer cop des de fa molt temps.

L’Ajuntament ha anunciat als veïns de Canyelles que està treballant en l’elaboració de l’avantprojecte de poliesportiu del carrer d’Artesania, un equipament reclamat des dels inicis del barri, ara fa 40 anys. De cara a la tardor els veïns coneixeran el disseny inicial de l’equipament esportiu, que esperen que reculli l’essència del projecte que se’ls va presentar l’any 2004. “Aleshores ens van presentar un projecte que incloïa piscina, zona de fitness, pistes poliesportives i grans finestrals amb vistes a la serra de Collserola – explica Manuel Sánchez, president de l’AV de Canyelles- Aquest projecte ens va agradar molt i el vam aprovar per majoria en una reunió de 300 veïns i veïnes.”

Fa 11 anys que el plenari de Nou Barris va aprovar el projecte de construcció del poliesportiu de Canyelles, però encara no han començat les obres. Tot i això, els veïns han vist passar tots aquests anys sense cap senyal que indiqués que les obres estaven a punt de començar.  El principal problema de tots aquests anys ha estat que l’empresa que va guanyar el concurs per construir i gestionar l’equipament, Eurofitness, no ha pogut afrontar la inversió, però segons les condicions del concurs té temps fins a l’any 2038. Veïns i partits van reclamar que l’Ajuntament trenqui aquest contracte i recuperi l’opció de construir el poliesportiu. El Districte de Nou Barris està estudiant aquest tema.

Els veïns confien que abans que acabi la legislatura com a mínim hauran començat les obres del poliesportiu, que donarà servei a quatre barris: Canyelles, la Guineueta, les Roquetes i Verdun.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies