13ena edició del Festival Internacional de Curtmetratge Social Solo Para Cortos

L’Ateneu Popular 9 Barris acull avui i demà les finals del concurs

El Festival Solo Para Cortos encara la recta final del certamen amb les sessions d’avui i demà, prèvies a la cerimònia de lliurament de premis de demà al vespre. El concurs, nascut al Casal de Joves de la Prosperitat, recull obres de temàtica social, amb una mirada crítica. En aquesta ocasió, els organitzadors han rebut 1.836 curtmetratges de temàtica social, procedents de tot el món, que demostren la diversitat social i cultural del planeta, i que alhora tenen en comú acostar-nos a les diferents realitats socials.

Les obres s’enfronten a les votacions del jurat professional en uns casos, i als criteris del públic, que també votarà després de cada sessió.

Avui les projeccions comencen a les 18h amb la secció de curtmetratges documentals. A continuació, a les 19.15h es podran veure els curtmetratges de ficció. Si voleu informar-vos o consultar la programació, la teniu en aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies