Sopes del Món Mundial a la via Júlia

A partir de les 12h la marquesina acull una nove edició del festival de la diversitat gastronòmica

Avui arriba una nova edició del Festival de Sopes del Món Mundial, i ja van 14.  Enmig d’un diumenge primaveral en què les temperatures han baixat, la reunió de les soperes a la marquesina de la via Júlia faran pujar la calor i obrir la gana de tothom qui s’apropi. No els faltaran opcions, ja que hi trobaran sopes amb receptes originades arreu del món: d’Alemanya, Andalusia, Armènia, Austràlia, Bèlgica, Bolívia, Bulgària, Castella, Catalunya, Colòmbia, Equador, Galícia, Hondures, Itàlia, el Marroc, Nicaràgua, Nigèria, Pakistan, el Perú, la Provença, Romania, Rússia, el Senegal, Suïssa, Turquia… a més de les sopes originals inventades al festival: sopa dels sabors del món, crema Carícia vermella, ‘Más puerros y menos porras’, sopa dels 40 anys de l’Ateneu Popular 9 Barris, sopa Universal, sopa senzilla per a treballadors i/o aturats, sopa amb gust a nou Kasal, La sopa fresca del circ…

Les olles es destaparan a partir de les 12h, però mentre les sopes van fent xup-xup, veïnes i veïns podran fer temps gaudint de la batucada Roketan, del circ del duo Latte Makiato i dels combos de l’escola de blues de Nou Barris.

De fons, els organitzadors, la Xarxa 9 Barris Acull ha triat com a lema d’enguany: #sopescontralesfronteres que ja es plasma al manifest del volador.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies