L’Ajuntament reformarà el parc infantil de la plaça de la Torre Llobeta

L’associació de veïns fa temps que denuncia un deteriorament total dels jocs

L’Ajuntament té previst reformar aquest anys el parc infantil de la plaça de la Torre Llobeta. L’actuació donarà resposta a una llarga demanda veïnal. Fa temps que l’associació de veïns del barri es queixa del mal estat dels jocs infantils d’aquesta plaça. Els elements de fusta, instal·lats fa uns deu anys, es troben molt deteriorats per la manca de manteniment.

El parc infantil es van instal·lar en aquesta plaça ara fa uns 20 anys. Els primers jocs eren de ferro i la manca de manteniment els va deteriorar. Fa uns 10 anys es van substituir per uns jocs de fusta, que també han acabat en molt mal estat.    “Tot el que té de positiu aquest parc, que és natural, de fusta, ho té també de negatiu, perquè està tot corcat. – explica en Joaquim Forns, president de l’AV de la Torre Llobeta – Qualsevol dia aquest parc se’ns anirà a terra. Volem que facin un parc nou i l’Ajuntament ens ha dit que aquest any ho durà a terme. Hem de confiar que així es farà, sinó a finals d’any demanarem explicacions.” Els veïns confien que el nou parc infantil s’arrangi ben aviat, com ja s’ha fet al parc de la plaça del Virrei Amat.  També demanen que un cop instal·lats els nous elements es faci un manteniment d’aquestos. “Sense cap tipus de manteniment tot acaba fent-se malbé: el cotxe, la moto i fins i tot, el pentinat”, afirma Forns amb l’esperança que aquest nou parc aguanti millor el pas del temps.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies