El festival 9 Barris in Black arriba avui al seu punt més intens

Can Basté acull les actuacions de The Soul Titoo’s, Alma Afrobeat Ensemble i Dj Nassim

 

El centre cívic Can Basté acull avui, a partir de les 22.30h part del festival 9 Barris in Black, un festival coordinat pel Casal de barri de la Prosperitat, Can Basté i el Kasal de Joves de Roquetes. L’esdeveniment, d’entrada gratuïta, aplega la cultura i la música negra a través de concerts, projeccions i tallers realitzats en diversos equipaments de Nou Barris. Avui el festival de música negra viu un dels moments més intensos amb les actuacions de The Soul Titoo’s, Alma Afrobeat Ensemble i Dj Nassim.

Influïts pel soul, el blues i el jazz, The Soul Titoo’s es caracteritzen per un directe enèrgic i vibrant que versiona clàssics de la música negra i el soul més actual, des d’Aretha Franklin a Amy Winehouse, passant per All Green o Nina Simone, entre d’altres.

Els Alma Afrobeat Ensemble, amb tres discos sota el braç i després de culminar gira pels Estats Units, aterren al festival disposats a donar una bona mostra de funk, high-life i jazz en un directe contundent que aporta també matisos de música llatina i fins i tot gospel. La formació actual inclou músics de les dues Amèriques, l’Àfrica i Europa, en una barreja que converteix el grup en representant de la nova escola de l’Afrobeat modern.

El concert comptarà també amb la presència de Dj Nassim, un jove algerià amb influències que van del New Age fins a la música dels ‘80 i ’90.

Demà també Can Basté acollirà una nova activitat del 9Barris in Black, la projecció de la pel·lícula  “Straight outta compton” del director F. Gary Gray. El film, basada en fets reals, mostra l’ascensc i la caiguda del grup de rap N.W.A, integrat per Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, MC Ren i DJ Yella.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies