Torna la Challenge Cros de Nou Barris

El Parc Central de Nou Barris s’omplirà de curses escolars

El parc central de Nou Barris acull avui una nova edició de la cursa escolar ‘Challenge Cros’ al districte. Els nens i joves, d’entre 4 i 18 anys, poden participar en tot un seguit de curses que van dels 2.300 metres entre els més grans i de 400 metres per als més petits, des de les deu del matí i fins a la una del migdia.

La ‘Challenge Cros’ està formada per set curses repartides en set parcs de diferents districtes de Barcelona. La de Nou Barris arriba ja a la desena edició i és la sisena de l’actual any escolar. La competició busca fomentar l’esport, en aquest cas concret l’atletisme, entre els nens i joves de la ciutat.

L’activitat està organitzada pel districte de Nou Barris, Superacció, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i compta també amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies