Nou Barris celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

El CIS Cotxeres organitza unes jornades d’esport per a totes les edats 

El Centre Integral de Salut Cotxeres se suma a les celebracions del Dia Mundial de l’Activitat Física amb dues jornades d’esport per a tothom, que van començar ahir al matí. L’objectiu és sensibilitzar la població sobre els beneficis que l’exercici físic té per a la salut i el benestar personal i, alhora, alertar contra el sedentarisme, el tercer factor de risc de mort als països occidentals. Tot i la pluja d’ahir la gent gran va moure el cos amb els ritmes de la zumba, mentre el personal mèdic prenia la tensió i mirava l’índex de massa corporal a tothom que volia, per tal de valorar el seu estat de salut. L’equipament sanitari ha rebut la col·laboració d’entitats i instal·lacions esportives del barri a l’hora d’organitzar les activitats. Avui les jornades es completen amb una caminada de 5km, un taller de ioga i exhibicions de taekwondo i hapkido, a més d’una classe de zumba que clourà el programa. Les activitats s’han adaptat al perfil d’usuaris que té el Centre Integral de Salut Cotxeres, majoritàriament gent gran.

Segons els organitzadors de les jornades, 30 minuts diaris d’activitat física en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents, contribueixen a millorar la salut i la qualitat de vida, i ajuden a evitar trastorns crònics com la hipertensió, diabetis o dolors musculars, i malalties de l’aparell circulatori i càncer, principalment. A més, fer exercici físic també millora la salut mental.

A continuació us detallem el programa d’avui:

10 a 11h Caminada de 5 km

11 a 13h Carpes per l’educació sanitària

11 a 12h Taller de Ioga

17.30 a 18h Taekwondo infantil (Esport Fabra)

18 a 19h Hapkido (Esport Fabra)

18.30 a 19.30h Classe de Zumba (DUET Cotxeres)

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies