XXIII Trobada de Monociclistes

L’Ateneu Popular 9Barris acull els equilibris i habilitats dels amants d’una sola roda

 

Els monocicles tornen a omplir un cop més els voltants de l’Ateneu Popular 9Barris. Avui i demà els amants d’una sola roda demostren les seves habilitats i equilibri a les diverses competicions. La clàssica Trobada de Monociclistes arriba enguany a la seva 23ena edició. A la cita no hi faltaran els circuïts i les curses, i el gran clàssic: el tradicional partit de bàsquet amb monocicle que se celebrarà demà diumenge abans de dinar. Avui hi haurà un circuït de muntanya per demostrar les habilitats dels monociclistes, també hi haurà un circuït urbà per les diferents places del barri, un taller de freestyle i flat. La tarda de diumenge està reservada per a l’intercanvi de trucs entre els participants, els jocs i les sorpreses. A continuació us detallem la programació:

 

Dissabte 8 d’abril:

9.30h  Circuit de muntanya: És important portar proteccions.

16.30h  Circuit urbà: Es fara un circuit per diferents places.

Taller de freestyle i flat.

 

Diumenge 9 d’abril:

10.30h Inscripcions (amb categoria infantil) 8 euros amb samarreta.

11h Circuits i curses

13h Bàsquet

14h Dinar

16h Intercanvi de trucs

16.30h Jocs i sorpreses

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies