Nou Barris celebra la Festa de la República

La diada també servirà per donar suport a les persones refugiades

Nou Barris avança enguany  a avui, l’efemèride de la proclamació de la II República per evitar que coincideixi amb les festes de Setmana Santa. La Festa de la República té el lema ‘La fraternitat republicana és obrir fronteres’, i vol reivindicar també l’acollida de les persones refugiades de tot el món. Volen recordar que els republicans espanyols també van fugir i van ser refugiats després de la guerra civil.

Organitzada per la Taula de Nou Barris per la República amb el suport del Districte de Nou Barris, la trobada tindrà lloc a les 10.30h a la plaça del Virrei Amat. Des d’allà sortiran en manifestació pel carrer del Doctor Pi i Molist i faran una parada a la plaça de las Madres de Mayo per tal de retre homenatge a aquestes dones lluitadores de l’Argentina, i al lloc on va caure el darrer maqui, Facerias. El recorregut continuarà fins als Jardinets de Llucmajor, on tindrà lloc una ofrena floral al monument pels lluitadors i lluitadores de la Segona República, i finalitzarà a la plaça de la República (anomenada plaça de Llucmajor fins a l’any passat) amb les actuacions musicals del Sobrino del Diablo i la Coral Iaioflautes.

Els actes per celebrar la commemoració de la República a la ciutat de Barcelona no acaben aquí. El proper dissabte 22 d’abril tindrà lloc la Primavera Republicana, amb activitats a la plaça Cinc d’Oros de Gràcia i al Parc de la Guineueta de Nou Barris, on a partir de les 20 h hi haurà una botifarrada i l’actuació del grup Hotel Cochambre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies