El mercat de la Mercè renova la façana i els accessos del carrer de Sant Iscle

Les obres suprimeixen temporalment una part de la vorera i la zona de càrrega i descàrrega 

Ben aviat el Mercat de la Mercè estrenarà una nova façana pel costat del carrer de Sant Iscle. S’està remodelant aquesta banda del mercat per tancar la façana creant una segona paret de llistons i de vidre. A més, les obres també renoven els magatzems de la planta soterrani i els accessos. El pressupost de les obres supera els 400.000 euros.

El calendari del projecte marca que tot plegat s’acabi aquest mes, quatre mesos després de l’inici. Mentrestant, ha quedat anul·lada bona part de l’àrea de càrrega i descàrrega i part de la vorera del carrer de Sant Iscle que toca al mercat. Tot i això, la porta lateral del mercat continua oberta per als clients.

El Mercat de la Mercè data de 1961 i fins ara només s’hi havien fet petites reformes als anys noranta, a excepció de la gestió dels residus.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies