Finalitzen les obres de la reurbanització del carrer dels Nou Barris

Les tasques van lligades a la remodelació de la plaça de les Dones de Nou Barris

El carrer dels Nou Barris estrena avui nova imatge. Les obres de reurbanització van començar el desembre passat. En els darrers dies s’han dut a terme les tasques de pavimentació. Les obres han convertit el carrer en plataforma única i han ampliat les voreres en detriment de les places d’aparcament. A més, a partir d’ara el carrer serà d’una direcció, de pujada. També s’han retirat alguns arbres, tot i que la zona ha guanyat en escreix amb tots els que s’han plantat de nous. I és que aquesta remodelació del carrer dels Nou Barris ve lligada a les obres de construcció de la plaça de les Dones de Nou Barris. Un espai que s’inaugurarà el mes vinent i que serà un pulmó verd de 4.100 metres quadrats situat entre els carrers de Les Torres, Nou Barris i Port de la Selva. Una gran zona verda que enllaçarà l’entorn del Mercat de Montserrat amb la part alta del barri de les Roquetes i el parc del Pla de Fornells. Aquests dies s’estan realitzant els darrers treballs a la plaça, com la plantada d’arbustos i plantes, i la pavimentació dels camins que la creuen.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies