Coneguem les aus de Collserola

El Castell de Torre Baró organitza activitats relacionades amb els ocells

Quines aus hi ha al parc de Collserola? La millor manera d’aprendre a identificar-les es passejar per la serra i obervar-les amb prismàtics de la ma d’un expert en aus.  És una de les activitats que ens ofereix aquest matí el Castell de Torre Baró. Les famílies podran participar també en un taller per construir menjadores per a ocells. Es faran servir materials reciclats per construir-les manualment. Els participants es podran endur les menjadores per poder tenir nous companys als balcons i finestres de casa seva.

A continuació us detallem la programació de les activitats d’avui al Castell de Torre Baró:

D’11 a 12h

Breu xerrada per conèixer quines aus hi ha al parc i passeig per identificar-les i observar-les amb prismàtics.  Activitat per adults.

De 12.30 a 13.30h

Construïm menjadors per a ocells. S’utilitzaran materials reciclats per construir menjadores per a ocells manualment. Després els participants se les podran emportar a casa per tenir uns nous “veïns”. Activitat familiar.

Castell de Torre Baró, ctra. Alta de les Roquetes, 309

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies