Nou Barris estrena el nou model de Policia de Barri

A partir d’aquest mes es despleguen 13 agents de la Guàrdia Urbana pel Districte

Nou Barris s’ha convertit en el primer districte en estrenar el nou model de Policia de Barri. 13 agents de la Guàrdia Urbana es desplegaran a partir d’aquest mes amb l’objectiu de convertir-se en referent a cadascun dels barris del districte. Serà l’interlocutor del cos de policia barceloní dins del teixit associatiu i veïnal en matèria de prevenció, seguretat i convivència, amb la idea de reforçar la prevenció, i la coordinació i contenció dels conflictes, tal com contempla el Pla Director de la Guàrdia Urbana. Per tal motiu, els agents de la Policia de Barri ha rebut una formació especialitzada i assoliran un gran coneixement dels barris, per tal de poder  proposar solucions, alhora que implicarà la ciutadania i farà seguiment de les problemàtiques. Tot plegat va enfocat a millorar la convivència ciutadana.

El referent del Policia de Barri és una de les demandes més nombroses del teixit veïnal i associatiu de la ciutat. A través d’aquesta proximitat es vol aconseguir que “tot el conjunt de la ciutadania es coresponsabilitzi de la seguretat i de la cohesió social”, en paraules de l’alcaldessa, Ada Colau, en l’acte de presentació dels agents. Està previst que a finals del 2018 el desplegament arribi a tota la ciutat amb 73 policies de Barri.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies