Talls i restriccions a Canyelles per pavimentar la via Favència i Karl Marx

El gruix de les obres es faran demà i diumenge però s’han fet ja talls de trànsit per fer les tasques prèvies

Aquest cap de setmana es realitzaran obres de pavimentat a la plaça de Karl Marx i al tram inicial de la via Favència, fins a l’altura de la ronda de la Guineueta Vella.  De moment aquests darrers dies s’estan fent els treballs previs. Ja no es pot aparcar a la via Favència, on s’estan col·locant tanques i retirant els embornals i les tapes de claveguera. Les marquesines de bus es troben en funcionament, però es preveu haver de desplaçar puntualment les parades. Tot i les obres prèvies, sempre hi haurà un dels carrils obert a la circulació.

El gruix de l’actuació serà dissabte i diumenge i obligarà a tallar totalment la circulació, incloent la ronda de la Guineueta Vella. El desviament del trànsit es farà pels carrers d’Artesania, Antonio Machado, Federico García Lorca i Miguel Hernández. La nit del 22 al 23 d’abril s’obrirà un carril de circulació ben senyalitzat i il·luminat. El desviament del bus travessarà el parc de Serra Martí per enllaçar els dos trams del carrer d’Antonio Machado.

Pel que fa a la plaça de Karl Marx, els treballs previs van començar ahir i han tallat un carril de circulació. També en aquest punt, el gruix de les obres es concentrarà el cap de setmana:

El 22 d’abril es tallarà la circulació sentit Besòs a l’alçada del carrer de l’Scala Dei (districte d’Horta). La circulació que vulgui continuar cap a la via Favència es desviarà per l’entrada 3 de la Ronda de Dalt fins a la sortida 3, just passada la plaça de Karl Marx. També es tallarà la circulació ascendent a passeig de Valldaura amb Fabra i Puig, desviant la circulació per carrer de la Guineueta fins a la via Favència.

El 23 d’abril es tallarà el trànsit a la part muntanya de la plaça. Es mantindran obertes tant l’entrada com la sortida de la Ronda de Dalt. La circulació es tallarà al carrer de García Lorca desviant la circulació sentit Llobregat per l’entrada 3 fins a la sortida 3 de la Ronda de Dalt. Per accedir a l’interior del barri caldrà entrar des de les Roquetes o per la Carretera Alta de Roquetes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies