La Zona Nord celebra el Dia Internacional de la Dansa

La plaça Roja acull coreografies de diversos estils per apropar aquest art a tothom

Avui, 29 d’abril, se celebra el Dia Internacional de la Dansa, una data seleccionada pel Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre el 29 d’abril de 1727: Noverre està considerat el pare del ballet modern. Cada any el 29 d’abril la dansa es converteix en la gran protagonista de l’agenda cultural, reconeixent i donant suport a l’esforç constant de totes aquelles persones que es dediquen a la Dansa. A més, és una jornada festiva en la qual compartir la passió per la Dansa en tota la seva diversitat i una ocasió per a acostar-la a la ciutadania. Seguint aquesta filosofia, la plaça Roja de Ciutat Meridiana  convida tothom, amants o no del món de la dansa, a gaudir d’una matinal en què es podran gaudir coreografies de diversos estils, des del hip hop als més clàssics. La festa comença a les 11.30h amb la lectura d’un manifest, que donarà pas a la música i la màgia de la dansa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies