Reforma agredolça de la pèrgola de Canyelles

Els veïns es mostren contents per la remodelació però es queixen de canvis en el projecte original

L’Ajuntament ha reprès la reforma de la pèrgola del parc de Serra Martí amb un any de retard. Una notícia molt esperada pels veïns, ja que la renovació millorarà la visibilitat de l’escenari i el protegirà de la pluja. Tot i això, hi ha canvis en el projecte que no han agradat a l’AV Canyelles.

La segona fase d’obres de la remodelació de la pèrgola del parc Serra Martí ha de solucionar els problemes que van quedar pendents en la primera fase d’obres per manca de pressupost. Ara s’hi destinen prop de 230 mil euros. La pèrgola, de l’any 1995 i de vuit metres d’alçada, tenia filtracions a la coberta i pels laterals també hi entrava la pluja, cosa que malmetia la tarima de fusta. Ara es tancarà el recinte de la pèrgola amb policarbonat per evitar l’entrada d’aigua de la pluja horitzontal, i s’hi instal·laran baranes per evitar caigudes. “És una alegria que hagin reprès la reforma de la pèrgola – afirma el president de l’AV Canyelles, Manuel Sánchez- perquè hi plovia més sota la pèrgola que fora.  A més aprofitaran per solucionar el problema de la visibilitat.  Quan ve molta gent, per exemple a les festes majors del barri, hi ha dues columnes a l’escenari que no deixen veure i ara les treuran.” Però tot i la l’alegria, els veïns també tenen una llista de greuges. “Ens havien venut que farien la coberta lateral es podria retirar en cas de bon temps i ara va fixa – es queixa Sánchez- i perdem un punt important per al barri, que és que la il·luminació amb leds de colors, a l’estil de la torre Agbar.” Una il·luminació que el departament de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà ha denegat. “Ens diuen que perquè podria afectar a la ronda de Dalt, però la ronda de Dalt passa coberta a l’altura del parc”, afegeix Manuel Sánchez, que portarà les queixes a una reunió amb Districte de Nou Barris.

Les obres també serviran per instal·lar-ne plaques solars a la coberta i d’aquesta manera s’estalviarà energia a l’equipament municipal situat just a sota de la pèrgola, el centre de manteniment urbà Josep M. Serra Martí.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies