La Festa Major de Nou Barris involucra novament les entitats al programa d’actes

L’agenda festiva inclou activitats de tot tipus entre el 9 i el 14 de maig

A pocs dies de començar la Festa Major de Nou Barris, el proper dimarts, ja es coneix el programa d’actes, que us oferim en aquest enllaç perquè comenceu a planificar la vostra agenda de la setmana vinent i aneu descobrint tota l’oferta festiva. Esports, cultura, tallers i xerrades són els principals ingredients d’una agenda que s’escampa per tot el territori. Es mantenen actes tan consolidats i clàssics com el Mercat Modernista, la Festa dels Animals, el Pícnic de Blues, la Trobada de Gegants o la Cursa de Nou Barris. I també es torna a apostar per les activitats organitzades o protagonitzades per escoles, entitats de persones amb discapacitat o les relacionades amb el medi ambient, la cultura o  la infància, a més de les exhibicions de la Guàrdia Urbana a cavall i amb la ‘patrulla’ canina.

A més de participar com a públic, recordeu que també podeu presentar-vos al concurs de fotografia Està de foto!, la cursa popular, o les dues caminades previstes pel 14 de maig. Totes elles necessiten d’inscripció prèvia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies