El nou reglament de Participació Ciutadana al Consell Plenari de Nou Barris

El Consell farà una Declaració Institucional contra les pintades xenòfobes al futur centre islàmic de la Prosperitat

Aquest vespre té lloc a la Sala de Plens del Districte un nou Consell Plenari. Es tracta de l’òrgan de govern, de representació i participació col·lectiva del districte. Com és habitual, la regidora del districte, Janet Sanz, presentarà l’informe de Nou Barris.

Entre d’altres temes, en aquest Plenari l’equip de govern informarà sobre el nou reglament de Participació Ciutadana, que està en fase d’elaboració. L’objectiu del nou text és donar més protagonisme a la ciutadania, clarificar els canals de participació, impulsar el control més directe de la ciutadania sobre l’acció dels representants polítics i incorporar mecanismes de democràcia directa per assegurar la implicació i incidència de la ciutadania en les decisions de la ciutat.

A més, el Consell farà pública una Declaració Institucional de condemna les diverses pintades de tints totalitaris i xenòfobs que han aparegut al local on s’instal·larà el centre de culte de La Prosperitat, així com altres pintades feixistes que han aparegut en altres espais simbòlics i centrals de Nou Barris.

Podeu consultar l’orde del dia de la sessió d’avui en el següent enllaç. La cita serà, com sempre, a les 18.30h a la Sala de Plens del Districte.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies