Consell de Barri del Turó de la Peira

La sessió informarà sobre les novetats de la remodelació de la plaça d’Olof Palme i els equipaments a l’illa Q

La participació veïnal no s’atura a Nou Barris. Després de la setmana de plenari i audiència pública, comença una nova tanda de consells de barri, els òrgans més propers als veïns, on els temes que surten a debat, informació o queixa són els més quotidians o concrets del barri.

Avui li toca al Turó de la Peira. A partir de les 19h el veïnat està convocat per conèixer les novetats del barri. Unes novetats que giren sobretot entorn a dos nous projectes. Un és la reforma de la plaça d’Olof Palme, per tal de donar-li un ús més civil, social i participatiu. I l’altre punt és la modificació urbanística que va aprovar el plenari de Nou Barris per tal d’ubicar equipaments a l’illa d’habitatges socials que s’està construint a l’illa Q, formada pels carrers d’Aneto, Montsant i Inca. Aquests equipaments encara estan per definir, i en procés de discussió.

Els veïns i veïnes també podran conèixer com serà la nova normativa de participació ciutadana que s’està tramitant a la ciutat, i que també es va aprovar al plenari de la setmana passada. Aquestes normes, per incrementar la participació ciutadana, seran aprovades en uns mesos, si tot segueix el seu curs.

Per últim, tothom podrà fer precs i preguntes als representants del govern del districte.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies