Consell de Barri de les Roquetes

La sessió ve plena de novetats sobre obres i canvis que afecten la mobilitat

Els veïns i veïnes de les Roquetes tenen avui una interessant sessió del consell de barri, en la qual podran informar-se i opinar sobre alguns dels projectes més importants que afectaran el barri properament. Serà a les 19h al local de l’AV Roquetes (carrer de la Cantera, 59). Aquests projectes són la remodelació del carrer de la Mina de la Ciutat, que podria convertir-se en un carrer de direcció única i, per tant, acabaria configurant un nou mapa de circulació dins el barri, que modificaria les direccions de diversos carrers. També es tractaran els avenços de les obres de la plaça de les Dones, la inauguració de la qual està prevista per a l’11 de juny; o les reformes que es faran al casal de gent gran. A més, hi ha un punt reservat a parlar de la mobilitat en transport públic, concretament del bus del barri 127 i la línia 81; i sobre el projecte de convertir en un institut escola l’Antaviana a partir del setembre. Els alumnes actuals de sisè de primària estrenaran primer d’ESO i en els anys posteriors acabaran d’obrir els cursos de secundària al centre. Però això requereix obres per ampliar els espais d’aules al centre.

Tots aquests i els punts que us assenyalem a continuació conformen l’ordre del dia:

 

1.Nova proposta de normativa de participació

2. Obres (plaça de les Dones, carrer de la Mina de la Ciutat, casal gent gran)

3. Pla de barris

4. Mobilitat (bus de barri, bus 81)

5. Escola Antaviana

6. Precs i preguntes

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies