30 anys d’aventures i experiències al cau de Santa Eulàlia

El centre cívic Torre Llobeta acull una exposició de l’agrupament escolta

L’AEiG Santa Eulàlia ha recollit en una exposició els seus 30 anys de jocs, aventures, excursions i experiències. El centre cívic de la Torre Llobeta s’ha convertit en un aparador de mocadors, camises, tòtems, cançoners i molts altres símbols dels escoltes. Tota una ruta acompanyada per fotografies dels caps, formadors, infants i joves de 6 a 19 anys que formen part d’aquesta gran família.

La tasca educativa del cau va començar l’any 1987 a la parròquia de Santa Eulàlia. L’agrupament va traslladar-se posteriorment al barri de Porta (a l’antic centre cívic Porta Sòller) i des de fa 4 anys ha tornat al barri de la Torre Llobeta. Actualment es reuneixen i realitzen les activitats als locals de l’AV de veïns de Vilapicina i la Torre Llobeta. Al llarg d’aquests 30 anys el cau ha viscut moltes experiències que s’han anat adaptant segons les necessitats i l’evolució de la societat. Precisament a l’exposició podem veure imatges avui dia impensables, com acampades al bosc amb una foguera i sense mòbils.

Avui dia l’agrupament de Santa Eulàlia té uns seixanta escoltes. En els darrers anys el cau ha incrementat nombre de nens i joves. És per això que busquen un local nou per fer les activitats de dissabte i les reunions entre setmana.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies