Albert Pla i Diego Cortés a l’Ateneu Popular de 9 Barris

Els dos artistes protagonitzen avui l’últim dia del Festival Cítric 2017

Avui l’Ateneu Popular Nou Barris viurà l’última jornada del Festival Cítric 2017, i ho farà amb un concert únic, dins els actes commemoratius del 40è aniversari de l’Ateneu. Albert Pla i Diego Cortés comparteixen escenari en un espectacle conjunt d’una poètica inusual, devastadora i electritzant, en què el cantautor català es presenta amb les mans lliures i el cos deslligat per teatralitzar les seves cançons acompanyat de Diego Cortés, l’Increïble Hulk del flamenc, que ha compartit escenari amb Mike Oldfield, Santana, Larry Coryell i Paco de Lucía, entre d’altres. L’espectacles comença a les 22h i si no teniu ja entrades, a la guixeta les vendran per 15 euros.

Les d’Albert Pla són cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes. En elles, el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa per fer evident l’estreta línia que separa el bé del mal, el blanc del negre, el positiu i el negatiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies