Proper sorteig d’horts urbans a Nou Barris

Es renova la concessió de 10 parcel·les a Can Peguera i 4 a la Trinitat Nova

 

Durant tot el mes de juny, aquells i aquelles que vulguin conrear un petit hort urbà i compleixin amb els requisits podran optar a una de les parcel·les que sortejarà l’Ajuntament per a un període de cinc anys. Es tracta de 10 parcel·les de l’Hort de Can Peguera i 4 de l’Hort de Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova. Per presentar candidatura s’han de complir aquests requisits:

Viure al districte de Nou Barris.

Tenir 65 anys o més i estar jubilat.

Estar capacitat físicament per al treball agrícola.

Fer la sol·licitud entre l’1 i el 30 de juny.

No conviure al mateix domicili amb algú a qui ja s’hagi adjudicat una parcel·la.

No haver estat anteriorment adjudicatari d’una parcel·la del projecte “Horts urbans”.

No conviure en el mateix domicili amb algun altre sol·licitant del mateix concurs.

Les inscripcions s’hauran de fer a l’OAC del districte de Nou Barris, a la plaça Major de Nou Barris, 1.

 

El 10 de juliol es publicarà la relació d’admesos i exclosos al sorteig a l’Oficina d’Atenció Ciutadà (plaça Major de Nou Barris, 1). S’obrirà un termini de reclamació de l’11 al 21 de juliol de 2017.

El sorteig de les 14 parcel·les es farà el 28 de setembre. S’elaborarà, així mateix, una llista d’espera per cobrir baixes, que tindrà validesa fins al següent sorteig.

El 2 d’octubre es publicarà la llista d’adjudicataris al tauler d’anuncis de l’OAC del Districte de Nou Barris. Del 3 al 13 d’octubre s’obrirà un termini de reclamacions.

Finalment, el 24 d’octubre, a les 11h, es farà l’acte de formalització del document i lliurament de claus a la plaça Major de Nou Barris, 1. Els adjudicataris podran accedir a l’ús de les parcel·les el 27 d’octubre de 2017, per un període de cinc anys.

Entrades relacionades!