Circ, màgia i humor al centre cívic Torre Llobeta

Rufi Rodríguez (Cia. Sonriexnarices) porta el seu espectacle La Múcirka

Avui comença un pont de tres dies i això és un bon motiu per somriure o directament, riure. Si no en teniu prou amb això, podeu apropar-vos avui a les 19h al centre cívic Torre Llobeta que, dins el seu cicle Somriure, ens convida a gaudir de l’espectacle La Múcirka. Un mot inventat que combina a la perfecció tot allò que el seu protagonista, Rufi Rodríguez, de la companyia Sonriexnarices, vol presentar-nos. Es tracta d’un espectacle de circ i humor , en què el ‘clownpositor’ Artpegio crea la simfonia clàssica d’aquest circ sonat amb música i malabars.

L’espectacle està dirigit a tots els públics, només cal tenir ganes de passar-s’ho bé. L’entrada és gratuïta, no hi ha excuses.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies