La Franja Jove Nou Barris prepara un juliol intens de diversió per als majors de 12 anys

Circ, cuina, graffitti, ràdio, parkour i hip-hop entre moltes altres activitats

Els joves majors de 12 anys ja poden inscriure’s en les activitats gratuïtes que han organitzat la Franja Jove de 9 Barris amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona per al període del 26 de juny fins al 21 de juliol. La idea és oferir un espai d’oci i entreteniment als joves un cop acabi el curs escolar. Les inscripcions ja han començat en els locals del Pla Comunitari de Roquetes (carrer de Cantera, 57) i del Pla Comunitari de Verdun (carrer de Luz Casanova, 8).  Aquest any com a novetat ofereixen un taller de Parkour, taller d’hort i jardineria comunitària, taller d’il·lustració i serigrafia per fer samarretes personalitzades, batukada, twerking, radio Dj i esports.  Si teniu qualsevol dubte, hi ha una sessió informativa convocada el proper 21 de juny a les 18h a la Biblioteca Les Roquetes (via Favència, 288 B). una altra opció és contactar amb la Taula de Franja Jove de 9 Barris, a través del telèfon 698 211 810, o al mail taulafranja9b@gmail.com

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies