El Mercat de la Mercè estrena nova façana lateral

Millora l’accessibilitat a l’equipament amb una nova porta i rampes adaptades

 

Aquest és l’aspecte de la façana del Mercat de la Mercè pel carrer de Sant Iscle. S’ha renovat l’accés per millorar l’entrada i sortida als clients amb mobilitat reduïda. S’ha obert una nova porta amb rampes adaptades i portes automàtiques, que substitueixen l’antic accés amb escales. A més, s’han obert grans finestralls per permetre l’entrada de la llum. D’aquesta manera també es dona més visibilitat al mercat de cara al barri, amb la intenció d’atraure els veïns i veïnes. Aquestes renovacions més estètiques han consistit també en la instal·lació d’unes estructures en forma de persianes.

En total s’ha actuat en 286 m2 amb un pressupost de 370.000 euros. I ara es continuarà actuant a la resta de la façana.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies