Consell de Barri a Vallbona

L’equip de govern informarà sobre el projecte de soterrament de les vies de tren de la R2

Els veïns i veïnes de Vallbona estan convocats avui a una nova sessió del Consell de Barri que, aquest cop, se celebrarà a les 19.30h sota la pèrgola foltovoltaica de la plaça del Primer de Maig. Precisament ben a prop del tema que centra el primer punt de l’ordre del dia: el futur soterrament de les vies de tren de la R2. Des de Districte  explicaran els detalls del procés, que té previst soterrar les vies des de Montcada i Reixac fins a la meitat del barri de Vallbona, concretament fins al darrera del camp de futbol del Ràcing Vallbona. En aquest punt les dificultats tècniques que suposa salvar el torrent de Can Tapioles ho impedeixen.

A més també es tractaran altres temes de seguiment i es presentarà la nova proposta de Reglament de Participació en qùe ha estat treballant l’Ajuntament conjuntament amb entitats i veïns els darrers mesos. I, com sempre, els assistents també podran expressar dubtes i preguntes.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies