Can Dragó renova totalment la zona de fitnes i activitats dirigides

L’espai es trasllada de la palestra a un edifici nou al costat de la piscina 

A la primavera de l’any vinent, l’equipament esportiu  Can Dragó traslladarà la zona de fitnes i activitats dirigides a un edifici nou que s’està construint al costat de la piscina. És un projecte que feia molts anys que estava previst, però fins ara no s’han aconseguit els permisos i el finançament.

Les obres de l’edifici nou van començar ara fa un parell de mesos en un descampat tot just a tocar de la piscina. L’edifici de fitnes connectarà amb les piscines per l’entrada principal. De fet, se n’aprofitarà una part del mur que delimita actualment la piscina.  “Es construirà una edifici de dues plantes d’uns 2.500 m2 de superfície, amb un pressupost que gairebé arriba als 2 milions d’euros”, explica Xavier Fort, director centre esportiu Eurofitness Can Dragó.  La planta baixa serà la nova sala d’activitats fitnes, amb les diverses màquines, la zona d’entrenament funcional i els entrenadors personals. A la primera planta s’ubicaran quatre sales d’activitats dirigides.  “Hi haurà una sala per a activitats dolces, més petitona, més acollidora; una sala d’spinning també petita, i després de dues sales grans per a les activitats amb més demanda com ara el zumba, una activitat estrella per a nosaltres”, afegeix Fort. El centre esportiu reestructurarà les activitats dirigides, però bàsicament es mantindran les mateixes. “El que sí serà tot nou serà l’espai de fitnes, ja que es renovarà tota la maquinària que ja té els seus anyets.”

Les obres contemplen també remodelar els vestidors actuals de la piscina. “Tenen els seus anys i necessiten també un rentat de cara. Els vestidors nous vestidors estaran enllestits per quan acabin les obres de l’edifici. S’ha d’ampliar sobretot la zona de dutxa per donar un servei de confort i qualitat”, comenta Fort.

Queda per definir encara l’ús que es donarà als actuals  espais de la palestra de Can Dragó. “Tenim moltes idees però encara no ho tenim decidit del tot, tenim encara temps fins que no es traslladin els usuaris”.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies