SAP Muntanya demana que la sanitat pública assumeixi la gestió de la rehabilitació domiciliària

La coordinadora d’entitats ha recollit més de 5.000 signatures per acabar amb la concessió del servei a l’empresa privada UTE Acerf

La coordinadora d’entitats SAP Muntanya demana al Consorci Sanitari de Barcelona que no prorrogui el contracte amb l’empresa UTE Acerf per a la gestió de serveis de rehabilitació física i de logopèdia als ambulatoris i domicilis.  Les entitats han recollit més de 5.000 signatures contra aquest model de gestió privada. Segons els veïns ja fa un any que l’empresa, que dona servei  a Nou Barris i una part Sant Andreu,  està sent investigada per la Seguretat Social per irregularitats amb els treballadors, contractats com a fals autònoms.  Segons la coordinadora, aquesta precarietat influeix en el servei als pacients, que també han vist com s’ha reduït el temps de les sessions de 45 a 30 minuts als pacients. Les entitats denuncien que no tenen cap indicador de qualitat d’aquest tipus de servei que es realitza als domicilis.

SAP Muntanya exigeix que aquest servei l’assumeixi la Vall d’Hebron, com a entitat pública amb treballadors públics, per garantir la qualitat d’atenció als pacients.  A l’octubre van rebre el suport del plenari de Nou Barris a aquesta iniciativa, aprovada per unanimitat. Per solucionar aquest tema, han demanat una reunió conjunta amb el Consorci Sanitari de Barcelona i CAT Salut, perquè estudiïn la viabilitat de la internalització del servei a la Vall d’Hebron.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies