A bon ritme les obres del casal de barri Som la Pera

La Trinitat Nova guanyarà un equipament lluminós i integrat amb l’entorn a finals d’any

Ja es comença a perfilar l’estructura del futur casal de barri de la Trinitat Nova. Una obra que els veïns esperen des de fa gairebé 40 anys i per al qual ja treballen en el projecte de gestió comunitària. Una de les primeres accions que han fet ha estat triar el nom: casal de barri Som la Pera.

L’equipament, ubicat al costat de la Casa de l’Aigua, té un pressupost de gairebé dos milions d’euros i es preveu que les obres acabin a finals d’any. El casal de barri tindrà una sala d’actes polivalent, diverses sales taller, bucs d’assaig, una sala de reunions i un pati interior, entre altres espais. En total seran 1.012 metres quadrats dividits en dues plantes, més un sostre que farà les funcions de terrassa de la cafeteria i de mirador. Tot l’edifici s’integrarà amb l’entorn.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies