La sorra cobreix de nou la plaça d’Àngel Pestaña per la Prospebeach

Enguany el cicle de platja a la Prosperitat reforça les activitats dels casals d’estiu 

Una desfilada de camions amb sorra han anat convertint la plaça d’Àngel Pestaña en una platja. Ja són 23 les edicions del Prospebeach, un cicle que omple d’activitats infantils i esportives la plaça més popular de la Prosperitat fins a finals de juliol. Els operaris han treballat tot el matí per col·locar prop de 500 tones de sorra.  A partir d’aquí s’iniciaran les activitats habituals. Aquest cap de setmana comencen les competicions amb el torneig de volei-platja 2×2. El camp de setmana vinent serà el torn del torneig estrella, el volei-platja 4×4, que ha tornat a omplir ràpidament totes les inscripcions i compta amb 96 equips. El 8 de juliol  jugaran des de les 8 del matí  fins a la matinada. A més també hi ha el torneig de tennis-platja el 15 de juliol.

Però la novetat d’enguany és l’impuls que l’organització vol donar a les activitats dels casals infantils que aprofiten la ‘platja de la Prosperitat’ als matins o a les tardes. Per això, instal·laran més carpes per donar ombra als nens i nenes, i unes dutxes per aspersió perquè puguin refrescar-se més enllà dels tradicionals banys a la font de la plaça.

L’organització també ofereix passis de cinema a la fresca. Això sí, fora de l’àrea de la sorra. I demanen als usuaris de la platja respecte a la resta de veïns i que, a partir de les 23h, es deixi de fer ús de les pistes de voleibol per permetre el descans.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies