Audiència Pública de Nou Barris

La sessió estrena el pati de la Seu del Districte com a escenari

Avui a partir de les 19h el Pati de la Seu del Districte (plaça Major de Nou Barris, 1) s’estrena com a sala d’actes a l’aire lliure d’una nova sessió de l’Audiència Pública de Nou Barris. Aquesta serà la darrera audiència abans de les vacances d’estiu. La propera serà ja al mes d’octubre.

L’Audiència Pública té per finalitat potenciar la comunicació periòdica entre el Consell del Districte i la ciutadania. Tots els assistents poden agafar torn de paraula a l’inici de la sessió per exposar dubtes, demandes o queixes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies