L’Estiu, al pati!

La Seu del Districte obre el pati al blues, el flamenc, el circ i altres espectacles gratuïts

El Pati de la Seu del Districte acollirà aquest estiu la segona  edició d’un cicle d’espectacles batejats enguany amb el nom de “L’estiu, al pati!”. Hi podreu trobar des de cinema, música, màgia i circ fins a menjars del món i animació infantil, en una programació àmplia i diversa que ha començat aquest cap de setmana i acabarà el 23 de juliol. Avui, per exemple, podreu gaudir a partir de les 18h de l’espectacle de màgia de Joaquim Matas. Més tard, a les 22.30h, podreu ballar al concert amb Always Drinking Marching Band. Tot de forma gratuïta.

Podeu consultar la programació en aquest enllaç, però ja us avancem que treobareu propostes culturals tan consolidades com el Festival de Blues de Barcelona, que enguany arriba a la seva quinzena edició organitzat, un any més, per l’entitat de Nou Barris Capibola Blues. Aquesta vegada, el festival ens ofereix dos dies ben intensos amb els concerts de Big Dani Pérez Saxplosion, Mingo i Coloma, Simón Blues Express, Tia Carroll, Larry McCray i Alex Zayas Band (divendres 14 de juliol) i Víctor Puertas i The Mellow Tones, Enma Fernández Band, Barcelona Big Blues Band, Jonathan Herrero i Dani Nel·lo (dissabte 15 de juliol).

Dins l’apartat musical, “L’estiu, al pati!” també ens permetrà gaudir del funk, soul i hip hop dels Block Party de Nacion Funk All Stars, el cant coral de Shangai Youth Choir i la Coral Canticorum i el flamenc de Oleándole. I dins la resta d’apartats podrem gaudir de circ amb Desastrosus Circus, animació infantil amb Mainasons i la possibilitat de tastar la millor gastronomia internacional amb la proposta Van Van, que aproparà, en el format d’street food, les millors cuines peruana, asiàtica, mexicana, italiana, mediterrània i anglosaxona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies