Els dos anys de govern a debat al Consell Plenari de Nou Barris

El ple també informarà sobre el desenvolupament del Pla de Barris a la Zona Nord

El darrer plenari abans de les vacances estiuenques coincideix també amb el segon aniversari de l’actual govern. Per tant, tant la regidora Janet Sanz com la resta de grups i veïns aprofitaran la cita d’avui per fer balanç de tota la feina feta, la que està en procés i la que falta per fer.

El ple compta amb una llarga llista de punts que podeu consultar en aquest enllaç i dels quals destaquem que es repararà un error comès en un plenari de la legislatura passada, quan es va aprovar donar el nom d’Humberto Rivas a una plaça del Turó de la Peira. Tot i que tot semblava correcte, a l’hora de la veritat hi havia hagut una confusió i  se li havia donat el nom del famós fotògraf a la plaça de davant de Can Basté, enlloc de la reivindicada pels veïns, la de darrera de Can Basté. A la sessió d’avui pot quedar aprovada l’esmena que farà que  la plaça d’Humberto Rivas oficial passi a dir-se plaça de Can Basté, com ja és coneguda popularment, i que la plaça sense nom entre el centre cívic i el mercat de la Mercè sigui d’Humberto Rivas.

Els diversos grups polítics posaran a debat i vot temes com un pla de comerç, els equipaments pendents a l’illa de la Plàstica Flor, l’escola bressol que s’ha de construir a Can Xiringoi o els casals i aparells de gimnàstica per a gent gran que es necessiten al districte.

La sessió començarà a les 18.30 h a la Sala de Plens de la Seu del Districte, però també podeu seguir el desenvolupament de l’ordre del dia a través d’streaming, al canal de Youtube de l’Ajuntament o bé a partir d’aquest web, NouBarrisNet.