La gran festa del Prospe Beach

La plaça d’Àngel Pestaña viu avui el campionat de volei platja 4×4

Ha arribat el moment decisiu per als amants del Prospe Beach. Més enllà dels casals d’estiu o les activitats a la sorra que cobreix la plaça d’Àngel Pestaña, avui i part de demà té lloc la cita de les cites: el campionat de volei-platja 4×4. El campionat ha tornat a registrar un gran èxit de convocatòria. Els primers 96 equips van poder inscriure’s i a partir de les 8h començaran a competir per guanyar en diversió i, si pot ser, també el campionat. Molts altres equips van quedar fora ben aviat, perquè no hi ha prou hores pel nombre d’equips d’amics i veïns que hi volen jugar. Els afortunats començaran ben d’hora i els millors o els més resistents disputaran les finals ben entrada la matinada.

Tot plegat acompanyat d’altres competicions alternatives igualment entretingudes, com ara el campionat de menjar síndria, i de molta animació al voltant de les canxes de volei.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies