Una zona infantil sense jocs a Ciutat Meridiana

Els veïns demanen que s’instal·lin de nou els aparells que es van retirar fa dos anys

Els veïns de Ciutat Meridiana demanen que es tornin a instal·lar els aparells de jocs a la zona infantil del carrer de les Agudes, 17-19. Fa dos anys que es van retirar per manca de manteniment i no s’han tornat a renovar. La zona infantil és ara un forat sense sorra al costat de tres bancs.  Segons els veïns, tot i que els jocs i la tanca que els delimitava estaven situats en una zona privada l’Ajuntament feia el manteniment. De fet, els bancs han estat pintats recentment.  Però dels jocs infantils no se’n sap res, tot i que en diverses ocasions l’AV de Ciutat Meridiana ha fet arribar la demanda a l’Ajuntament, la darrera a l’audiència pública de Nou Barris celebrada la setmana passada.

Els nens i nenes han de baixar fins a la plaça Roja per trobar una zona de jocs en condicions. Els veïns es queixen que els petits ni tan sols poden jugar amb la sorra que ha quedat a l’espai com a record del parc infantil. Fins fa dos anys, els veïns dels 6 blocs del carrer de les Agudes propers a l’espai infantil podien deixar jugar els nens a la zona, sense perill. Ara, els nens han de jugar a les porteries perquè no tenen cap altre alternativa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies