Urbanització de l’illa de la plaça de la Terra

Les obres han començat fa uns dies i duraran fins al desembre

Aquest juliol han començat les obres d’urbanització de l’interior de l’illa de la plaça de la Terra, format pels carrers de Palamós, Tamariu, Aiguablava, i els blocs D i E de la Trinitat Nova. Es tracta de l’espai situat just a tocar de les darreres promocions d’habitatges que es van lliurar en el procés de remodelació del barri. Els veïns, ja instal·lats als seus nous pisos, veuen com ara les màquines i els operaris transformen l’entorn.

L’objectiu d’aquestes actuacions, que s’allargaran fins al desembre de 2017, és el de millorar l’accés i la connexió entre ambdós vials, Palamós i Aiguablava, per donar accés als vehicles de serveis i emergències.  Se seguirà el mateix model d’urbanització que a la resta de places noves del barri, amb la construcció d’un gran espai peatonal que salvi els desnivells per als vianants, però que alhora permeti l’entrada dels vehicles d’emergència i serveis fins a les porteries dels blocs.

Com que aquestes obres tenen lloc a l’interior d’illa no hi ha prevista cap afectació en el trànsit privat. Tot i això, fins demà la parada d’origen i final del bus 50 s’ha traslladat uns quants metres per facilitar algunes tasques de l’obra.

Amb la urbanització de la plaça de la Terra i la construcció del nou casal de Barri de la Trinitat Nova s’acabarà de dignificar aquesta banda del barri. Només restarà el solar que ara mateix es fa servir d’aparcament i la part de dalt on s’han de construir noves promocions d’habitatges de protecció oficial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies