XV Festival de Blues de Barcelona

La Seu del Districte acull els concerts gratuïts organitzats per Capibola Blues

 

El Pati de la Seu del Districte continua el cicle L’Estiu al Pati! Oferint els concerts de la quinzena edició del Festival de Blues de Barcelona, organitzat per l’entitat de Nou Barris Capibola Blues. Sota aquest nom s’amaguen uns veïns de la Prosperitat que van començar el festival al Casal de Barri de la Prosperitat i han fet créixer el cicle fins convertir-lo en el festival de la ciutat. Aquesta nit actuaran Víctor Puertas & The Mellow Tones, Emma Fernández Band i Barcelona Big Blues Band & Jonathan Herrero & Dani Nel·lo & Convidats. L’entrada és gratuïta però té l’aforament limitat per qüestions de seguretat.  L’espectacle comença a les 20h.

Demà encara hi haurà més blues, aquest cop al Castell de Torre Baró. Entre les 19.30 a 21h Barcelona posarà les vistes i la música la tocaran Simews Shocks, banda de blues, rhythm and blues i soul, nascuda a l’Escola Taller de Blues de Barcelona. També de forma gratuïta i com sempre, amb la intenció dels Capibola d’apropar el blues a tothom.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies